Τζιν παντελόνι: Αυτό είναι το σχέδιο που θα φορέσεις φέτος

Το τζιν παντελόνι είναι κομμάτι κλειδί και δεν λείπει από καμία capsule γκαρνταρόμπα. Είναι το νούμερο ένα item όλων των εποχών που καμία σεζόν εδώ και πολλά χρόνια δεν μας έχει απογοητεύσει.

Τα τζιν επιστρέφουν δυναμικά το φθινόπωρο και αποτελούν την βάση για το casual ντύσιμο της νέας σεζόν! Τα σχέδια που εμφανίζονται στα catwalks δίνουν την δυνατότητα να αλλάξουμε λίγο το denim style μας και φέτος η κυρίαρχη τάση είναι το mid-rise φαρδύ τζιν από τα 00s.



Το τζιν που δεν θα βγάλουμε από πάνω μας τους επόμενους μήνες είναι φαρδύ, πολύ φαρδύ και άνετο! Τέλειο αυτό. Το χρώμα του είναι κυρίως ανοιχτό μπλε και μερικές φορές έχει και σκισίματα στο γόνατο.Το ύψος του είναι κάπου στην μέση δηλαδή ούτε πολύ ψηλόμεσο ούτε πολύ χαμηλοκάβαλο.


Το φετινό λοιπόν must have jean είναι ένα σχέδιο που να ταιριάζει απόλυτα στην καθημερινότητα μας και στους περισσότερους  σωματότυπους σου. Είναι ευκολοφόρετο, εύχρηστο και δίνει τέλειο 00s style με μία κίνηση. Το φετινό mid-rise τζιν θα γίνει το αγαπημένο casual κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας για μία ακόμη σεζόν. Enjoy.

Έχει άνετο στιλ και το φοράς με t-shirt ή με πουκάμισο σε 00s styling.


Τα chunky booties ταιριάζουν τέλεια με την 00s αισθητική που έχει αυτό το τζιν.

Φόρεσε το τζιν σου με τζιν πουκάμισο σε ένα total denim look.

Συνδύασε το με μακρυμάνικο top και πουκάμισο σε super urban look.



























Συνδύασε το με army jacket και τα αγαπημένα sneakers των it girls αυτή την στιγμή σε έντονο κόκκινο χρώμα.